Gotowanie zupy

Zupy to szybki i pyszny sposób na zabicie poczucia głodu w żołądku. Zupy dodatkowo są lekkostrawne i można jej zjeść o wiele więcej niż każdego innego jedzenia. Przepisów na tego typu potrawy jest dosłownie od groma i wiele z nich nie oferuje nic ciekawego. Jeżeli chcesz ugotować przepyszną zupę u siebie w domu to trafiłeś w dobre miejsce ponieważ posiadam recepturę na najlepszą zupę jaką kiedykolwiek było ci dane jeść. Owe danie należy przygotować na podstawie czterech różnych rodzajów mięsa i będą to: kura, wołowina, wieprzowina a także mięso z indyka lub gęsi. Wyczyszczone mięso wrzucamy do dużego gara i gotujemy przez godzinę co jakiś czas sprawdzając czy nie wzbiera się tak zwana szumowina, która pomimo tego, że jest bardzo zdrowa jest mało apetyczna i skutecznie obrzydza posiłek. Po wspominanym czasie do rondla trzeba wrzucić standardowe warzywa jakie potrzebne są przy gotowaniu zupy (wołoszczyzna). Jeżeli chodzi o mnie ja dodaję jeszcze kilka gałązek magi, które nadają całości fajny smak. Zawartość garnka gotujemy jeszcze przez mniej więcej godzinę i możemy podawać ją do jedzenia wraz z makaronem. Najlepiej żeby makaron był jajeczny, czyli z trochę wyższej półki niż zwyczajny.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>